INFORMATION OM BESTÄLLNING AV MATVAROR I LOFTAHAMMAR MED OMNEJD

Corona/Covid-19 har satt stora spår och vi på ICA NÄRA KUSTEN i Loftahammar har gjort/gör det möjligt för vårt samhälle att hålla spridningsrisken nere.

Det genom att vi ser till att ni får hem era varor även Apoteksvaror, Systembolaget samt paket.
Tjänsten vi erbjuder innebär att vi plockar och kör ut er veckohandling av matvaror samt andra saker ni beställt. Vi kan INTE ombesörja att ni hämtar hos oss då vi inte har möjlighet att förvara plockade varor.

Det är många av oss som idag arbetar hemifrån vilket innebär att fler kan tillbringa sin tid i vackra Loftahammar med omnejd. Som ni vet så är det en tid då vi har stort tryck i butiken och många människor som handlar samtidigt. Det är vid sådana tillfällen som risken för smittspridningen är som störst. Så därför ber vi er att använda er av tjänsten som är till för att hålla smittorisken borta så långt det går.

Image

Visste ni att vi hjälper er som bor i Överum, Edsbruk, Kaggebo med omnejd. För er i våra kransorter gäller leverans 2-3 dagar efter beställning.

För dig som är i riskgruppen

För dig som ÄR i riskgrupp, så gäller att vi plockar och kör ut utan extra avgifter. I detta fall samverkar vi med Västerviks Kommun som står för en del av kostnaden för tjänsten.

För dig som inte är i riskgruppen

För dig som INTE är i riskgrupp, så erbjuder vi plockning och hemkörning till en avgift av 150:- gången (vi är tacksamma om ni strävar efter att veckohandla).

Fördelen är att du slipper utsätta dig och dina medmänniskor för eventuell risk, samt att du själv slipper lägga tid för inhandling, ett skönt sätt att frigöra tid för annat.